O nama

/O nama
O nama 2023-05-16T11:23:42+00:00

O nama

Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda (ASRB) je osnovana 27.02.2007. godine u Beogradu od strane tri sportske organizacije: klub sportskih ribolovaca MGP iz Obrenovca, sportsko ribolovnog kluba Eko-trofej iz Beograda i ribolovnog kluba ZIN iz Beograda.

Od svog osnivanja ASRB je redovan član nacionalnog granskog saveza – Saveza sportskih ribolovaca Srbije (SSRS),  a od 2008. godine postaje redovan član Sportskog saveza Beograda (SSAB) i od tada funkcioniše kao gradski granski savez u grani sportskog ribolova.

Naša Misija

Organizacija sportskih ribolovaca preko svojih članica, jačanje, afirmacija, popularizacija i omasovljenje sportskog ribolova. Kontinuiran razvoj i rad sa najmlađim kategorijama naših klubova članica, radi ostvarivanja najboljih sportskih rezultata i njihovog učešća na najprestižnijim takmičenjima u zemlji kao i na svetskim prvenstvima.

Takmičenja u organizaciji Asocijacije sportskih ribolovaca Beograda

Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda u okviru svog redovnog godišnjeg Programa organizuje takmičenja/manifestacije za mlađe kategorije pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda bez čije finansijske podrške i pomoći ova takmičenja ne bi mogla da se realizuju:

  1. Prvenstvo Beograda
  2. Liga mladih – manifetacija koja se organizuje u tri kola
  3. Državno prvenstvo – učešće mlađih kategorija naših klubova članica na Državnom prvenstvu koje organizuje nacionalni granski savez SSRS
  4. Trofej Beograda – tradicionalna manifestacija za mlađe kategorije